Sista medlemsbrevet denna verksamhetsperiod

Sista medlemsbrevet denna verksamhetsperiod.
Det har varit ett intensivt arbetsår fyllt med en massa intressanta uppgifter och frågor som vi har drivit i vår förening. Gå gärna in på hemsidan efter årsmötet och läs vår verksamhetsberättelse. Den och andra årsmötets handlingar är på väg till er just nu.
Vi har precis kommit i mål med första delen av vårt nya policyprogram. Det kommer att beslutas om det på årsmötet. Redan nu ligger styrelsen och arbetsgruppens förslag på hemsidan. Gå in och läs det och tyck till på årsmötet om du kommer dit. Om inte kan ni ta kontakt med mig och framföra era åsikter så tar jag dem med mig. Känns jätteviktigt att vi får fram bra riktlinjer som håller in i framtiden.
Skrolla ner på sidan så hittar du länk till det nya policyprogrammet.
(Du behöver vara inloggad som medlem för att kunna se länken.)
Vi har fått sammanställningarna på vårt insamlade statistikmaterial. Jag vill tacka alla mottagningar och de som har kämpat med att samla in den. Nu under hösten/vintern,2014-2015, ska en grupp göra en djupdykning i siffrorna, göra analyser och skriva om det så att det kan presenteras på årsmötet 2015. Redan på årets konferens kan du få en försmak av resultatet på vår föreläsning under torsdagen –Välkommen!
Vi har nu påbörjat föreläsningsturnén om FSUMs 25 årsjubileum. Om någon mottagning eller region vill att vi kommer, finns det fortfarande möjlighet för det. Hör av er till mig eller annan i styrelsen. Anders, tidigare barnmorska från Helsingborg UM, gör en fantastisk föreläsning över sitt arbete på UM och om UMs historia.
Snart är det dags för FSUMs konferens i Stockholm där över 540 är anmälda – fantastiskt. Vilket program värdarna har lyckats jobba fram – det ska bli jättekul att få ta del av och träffa alla som kommer dit. Om du är en av de som kommer är du välkommen fram till vårt utställningsbord där du kan prata med oss och få årets gåva från föreningen!
Njut nu av den stundande våren – själv ska jag njuta någon månad till av arbetet i sälen och snön!
Timmy Ordförande