Medlemsbrev nr 5, 2013

Medlemsbrev nr 5
I slutet av januari var styrelsen längre norrut och träffade UM i Sundsvall. Tack för att ni tog hand om oss!
Nu är det nytt år och det kan betyda olika saker för oss som arbetar på en UM. Gå gärna in på hemsidan och fyll i er statistik från 2012, och gärna 2011 också.
Omkring 500 personer har anmält sig till vår jubileumskonferens i Borlänge den 22-24 maj. Så många har vi inte varit på många år. Det finns fortfarande platser kvar till konferens och på hotell. Har du inte anmält dig än – så gör det! Det kommer att bli tidernas konferens – vännerna i Borlänge har fixat ett kanonprogram!
www.um2013.se är hemsidans adressen.
På Galakvällen, på konferensen, ska vi utse personer, verksamheter eller organisationer i 4 olika klasser. Förutom Årets FSUM pris är det Årets mottagning, Årets Galnaste och Årets Nytänkande.
Visst finns det personer i din närhet som är värda att vinna ett av de priserna – passa på att uppmärksamma det som ska uppmärksammas! Gå in och nominera i alla 4 kategorierna. Du som inte kan eller av annan anledning inte kommer kan också nominera – det är fritt fram för alla!
Policygruppen arbetar på för fullt med att ta fram ett nytt underlag för vårt framtida policyprogram. Årets årsmötet är förlängt med anledning av detta och innefattar nu även ett antal olika workshops med fokus på policyprogrammet . Policygruppen får här viktig input till sitt arbete och du som medarbetare ges ny möjlighet att påverka och ha synpunkter på utformandet av det nya programmet.
Det blev ett något kort medlemsbrev denna gång. Styrelsen fortsätter som tidigare med att jobba med en mängd olika frågor. Om tycker du att det är något vi ska titta på eller ta tag i blir vi glada om du hör av dig! Snart är det årsmöte och en ny verksamhetsplan ska formas!
Hörs och ses!
Timmy