Medlemsbrev nr 2/2015

Medlemsbrev nr 2/2015
Glad påsk alla ungdomsmottagare, vill vi i styrelsen önska er!
Vi har haft vårt andra styrelsemöte och vi var och besökte ungdomsmottagningen i Västerort, Vällingby. Tack så jättemycket för att vi fick komma till er och se hur ni jobbar.
Jag vill slå ett slag för hemsidan: gå in och titta där. Vi försöker lägga ut alla nyheter som vi tycker är av värde för er att ta del av. Årsmöteshandlingar kommer att finnas där. Det är bra att skriva ut dem för att ta med till Strömstad.
Vi har lyckats få kontakt med sjukvårdsminister Gabriel Wikström – han är intresserad av att träffa oss. Vi tänker att vi då ska berätta om vårt arbete på UM, överlämna våra nya nationella riktlinjer, handbok och statistikprojektets resultat. Alla mottagningar kommer att få dessa i Strömstad. Ni som inte kan komma skickar vi dem till. Så vänta er ett stort brev i slutet av maj.
På årsmötet i Linköping föreslogs att vi skulle ha ett speciellt tema att jobba med under året. Vi har funderat och funderat men har idétorka. Vi ser gärna att ni kommer med förslag på temaår som vi kan utlysa och jobba med.
Snart är FSUM-konferensen i Strömstad, det ska bli kul att träffa er alla. Vi har jobbat stenhårt på att alla som vill ska få komma. Tyvärr har det inte varit helt lätt, men vi har nog lyckats till slut. UM i Uddevalla/norra Bohuslän har skapat ett jätteintressant program som vi kan se fram emot.
Nästa vecka är det dags att gå in på konferensens hemsida och rösta på de personer eller mottagningar som ni vill ska få de olika FSUM-priserna.
https://www.fknotify.com/umkonferensen2015
Detta var allt för nu!
Timmy, Er ordförande