Medlemsbrev NR 1 2016

Medlemsbrev NR 1 2016
Hej alla Ungdomsmottagare!
Nu är det sommar för mej och semester om några timmar! Hoppas ni får det bra i sommar och att den efterlängtade vilan och annat kommer till er!
Vi har haft FSUM konferens och årsmöte i Skellefteå! Hoppas ni som var där är nöjda – ni som inte hade möjligheten att vara där är välkomna till FSUM-konferensen i Tylösand nästa år.
Jag vill tacka för förtroendet att få vara ordförande ett år till och hälsar Josefin, barnmorska från Skellefteå, och Jessica, barnmorska från Stockholm Skolors UM, välkomna i arbetet.
För er som inte var med på årsmötet kan jag tipsa om att gå in på hemsidan och läsa vad vi beslutade och hur nästa verksamhetsplanering ser ut. Tyck till om du ser något du funderar över!
FSUM konferensen 2018 blir i Sundsvall – Det ser vi fram emot – men först Tylösand 2017 där planerings arbetet är i full gång.
Årets pristagarna på konferensen blev:
Årets mottagning: Sollentuna Um
Årets Galnaste: Regeringen och Gabriel Wikström
Årets nytänkt. Helsingborgs UM
Årets FSUM pris : Catharina Lundgren –Idh
GRATTIS TILL ER SÄGER VI!
Vi kommer nu komma igång med att skriva debatt artiklar och försöka synas mer medialt. Till det har vi tillsatt en kommunikationsgrupp – vi saknar lite deltagare. Vill du vara med – speciellt om du bor utanför stor Stockholmsområdet är du extra välkommen!
Nu har vi gjort nytryck av våra böcker – lite förändring i Grymma boken! Så välkommen att beställa !
handböcker
GLAD SOMMAR!
Säger Timmy er Ordförande!