Information från Transammans

Transammans har precis släppt en enkät på våra sociala medier som riktar sig till transpersoner och unga personer som funderar kring sin könsidentitet mellan 12–25 år. Enkäten finns på både svenska och engelska och man är helt anonym.

Vi skulle behöva hjälp med att sprida enkäten och skulle uppskatta om ni vill hjälpa oss. Svaren i enkäten kommer forma olika delar av innehållet i projektet ”Starka Tillsammans” som Transammans håller i. Vi kommer bland annat att ta fram en handbok för närstående och en broschyr för transpersoner och unga som funderar kring sin könsidentitet. Projektets syfte är att främja psykisk hälsa och förebygga suicid (självmord) hos unga transpersoner och unga som funderar kring sin könsidentitet.

Vi har publicerat enkäten på vår Facebook-sida, på vårt Instagramkonto och i händelser. Om ni vill dela det på era sociala medier och/eller dela infon på annat sätt med era följare/medlemmar/avdelningar och mottagningar (till exempel i nyhetsbrev, hemsida mm) så skulle det vara underbart. 

Länk till inlägg på Facebook:  https://fb.watch/e_a9J3hgnr/

Länk till enkät: https://bit.ly/EnkätStarkaTillsammans

Mer information om projektet Starka Tillsammans: https://bit.ly/StarkaTillsammans