Inbjudan till en digital föreläsning ”Att nå fram till killar på deras villkor”

FSUM fortsätter med det nära samarbetet och utbytet med RFSU, och nästa steg blir att erbjuda alla medlemmar en föreläsning kring ungdomsmottagningens arbete med att vara tillgängliga och attraktiva för killar och unga män. ”Föreläsningsturnén” startar fr om februari 2021.

RFSU kommer att ge oss en föreläsning via Teams på tre timmar kring maskulinitetsteorier, killars livsvillkor, metodik kring att träffa killar i grupp och kring det praktiska kliniska mötet. Se bilaga 1.

Det finns 8 tillfällen att välja på och anmälan gör du genom länken som finns här.

Efter anmälan kommer du att få ett svarsmejl med en Teams inbjudan (kan ta upp till ett par veckor).

Allt Gott!

Hälsningar från FSUM:s styrelse genom ordförande Jessica Sunesson