Vill du tycka till om mottagningssidorna på UMO.se?

Hej!

I våras lanserade vi på UMO.se en ny version av Hitta ungdomsmottagning. Informationen till ungdomsmottagningarnas sidor hämtas från Hitta vård på 1177.se. Syftet var att göra det lättare för den som söker en ungdomsmottagning att hitta till mottagningen, och även att direkt logga in i olika e-tjänster.

Sedan lanseringen har vi tagit emot önskemål och synpunkter på förändringarna från några mottagningar. Först och främst vill vi med det här mejlet säga att vi jobbar med detta! Vi har samlat alla synpunkter och har gått igenom dem för att förstå och bedöma vilka förbättringar som går att göra.

Vi planerar nu att genomföra användartester med ungdomar för att testa hur de hittar till ungdomsmottagningssidorna och hur de hittar den information de vill ha och behöver. Vi kommer ställa frågor om vilken information de tycker är viktigast att se högt upp på sidan och hur de upplever den övergripande layouten.

Vi vill också gärna fånga in ytterligare synpunkter från er på ungdomsmottagningarna. Kanske har vi missat något viktigt! Därför ber vi dig svara på en kort enkät, som du hittar här:

https://webropol.com/s/HittaUngdomsmottagning

De synpunkter vi är intresserade av är alltså det användarna ser på ungdomsmottagningssidorna. Inte hur redigering av information fungerar eller annan bakomliggande funktionalitet.

Hoppas att du vill svara på enkäten – tack på förhand!

Hälsningar från oss på UMO.se

Moa Lisa Lindholm Redaktör UMO.se och Youmo.se