Ni är jättevälkomna till Örebro onsdagen den 5 oktober kl 9-16 på den andra nationella träffen för alla de som har en funktion av samordning, utveckling och chefsskap för landets ungdomsmottagningsverksamhet.
Flera av er, dock inte jag själv, var med på den första träffen.
Några av oss sågs på den senaste ungdomsmottagningskonferensen i Sälen och vi tyckte att det vore värdefullt med fortsatta träffar. Jag har bokat en konferenslokal i centrala Örebro, ”City konferens” som ligger 5 min från järnvägstation o resecentrum. Om ni går in på deras hemsida www.citykonferens.se hittar ni vägbeskrivning dit. Det finns också en fräsch lunchrestaurang där så att vi lätt kan köpa vår lunch.
Mitt förslag är att vi under fm gör en presentationsrunda av oss själva och våra uppdrag och delar lite av det som är aktuellt just nu för oss på hemma plan. Vi hinner säkert börja beta av de teman vi önskar diskutera.
Under lunchen kan vi ta en promenad, med möjlighet att i alla fall på avstånd se slottet men framför allt ett kort besök vår ungdomsmott ”Knuffen” i Örebro. Under em fortsätter vi diskussionerna.
Jag kan ta på mig att leda och hålla ihop dagen.
Är det redan nu någon som anmäler sig att skriva minnesanteckningar ?
Det vore bra att få önskemål från er om det ni vill att vi ska hinna diskutera. Hör av er med det och med en bekräftelse att ni kommer!!
Hälsningar Carina Vestergren, verksamhetschef ungdomsmottagningen i Örebro län , 070-2887029